DEKON

«Vi har brukt HumanHit ved flere anledninger, og de har hjulpet oss med mange rekrutteringer til stillinger innen regnskap og IT. Vi søker blide og fremoverlente ansatte som yter det lille ekstra ved enhver anledning. De som jobber hos oss skal være en drivkraft i seg selv. Det er vanskelig å finne den rette, men HumanHit har truffet flere ganger. Det er vi veldig fornøyd med!»

Thomas Høyem – CEO

BMW

«BMW Norge AS har et meget godt samarbeid med HumanHit as. Vi har brukt de til å rekruttere vikarer til forskjellige typer kontorjobber til vårt kontor på Fornebu og vi  har vært  fornøyd  med de vikarene vi har hatt og fortsatt har. De er meget profesjonelle og samarbeidet fungerer meget bra. Vikarene er også  fornøyde. Vi kan anbefale HumanHit.»

Christian Gottschalk – Markeds- og kommunikasjonsdirektør

Broadnet

«HumanHit har støttet opp Sales Operations i Broadnet med rekruttering av midlertidige ressurser for jobben som salgskoordinator. HumanHit viser til en dyp forståelse for hverdagen til Broadnet, og har en evne til å finne de riktige kandidatene med det ekstra drivet.»

Jacob Järte – Leder Sales Operations

Sandvika Storsenter

«Har gjennom flere år benyttet meg av tjenestene til HumanHit. De har bevist at de har spesialkompetanse, lang erfaring og et stort nettverk. Med fast bemanningsrådgiver starter hvert oppdrag med et møte hvor vi sammen kartlegger de personlige egenskapene som er nødvendige for at kandidaten skal fylle sin rolle. Hvert enkelt oppdrag skreddersys og tilpasses bemanningsbehovet. Aktuelle kandidater blir intervjuet og referansesjekket før de blir presentert for meg som kunde. HumanHit tar ansvar for rekrutteringsprosessen fra start til slutt. Kommer derfor også ved neste anledning til å benytte meg av deres tjenester.»

Pål R. Haugland – Teknisk sjef

Aleris

«Aleris har i flere år hatt kontakt med HumanHit. Da jeg høsten 2013 skulle rekruttere ny regnskapsmedarbeider, så var det naturlig for meg å ta kontakt med HumanHit.

HumanHit har vært aktiv i sin søken etter relevante kandidater, hvor av de som var aktuelle fikk anledningen til å komme på intervju hos oss. Alle kandidatene var veldig bra, og sammen så endte vi opp med den beste kandidaten, som etter 2 intervjuer hos oss ble ansatt. Medarbeideren er fortsatt hos oss, og vi er alle tre parter strålende fornøyde med avtalen.
Tusen takk HumanHit.»

Torunn P. Brandt – Regnskapssjef Norge/Danmark

Strag-Gruppen

«Vi takker HumanHit for to fantastiske medarbeidere de skaffet for oss. Begge er hardtarbeidende og kunnskapsrike.

Jeg var i utgangspunktet skeptisk i forhold til ung alder på kandidatene, men HumanHit overbeviste meg om å ta en samtale med disse og vi ble meget positivt overrasket.

De er begge meget profesjonelle. Vår Salgssjef som er direkte overordne for de nyansatte er strålende fornøyd og gir bare positive tilbakemeldinger.

Vi angrer ikke et sekund på at vi benyttet HumanHit til vår rekrutteringsprosess og takker for den gode jobben de har utført.»

Rimma Stranden – Daglig Leder

Norsk Brannvernforening - Kontroll & Rådgiving as

«Høsten 2013 var det behov for å styrke selskapets ledelse ved å rekruttere en ny daglig leder i full stilling. Vi antok at dette kunne være en krevende oppgave da vi var på søken etter kandidater med høy teknisk utdanning og solid ledererfaring. Etter inngående samtaler med fem aktuelle rekrutteringsbyråer om oppgaven bestemte vi oss for å engasjere HumanHit as. Vi opplevde HumanHit as som et selskap, som raskt så våre behov og ønsker for kandidater til stillingen som daglig leder.

Stiftelsen Norsk brannvernforening har ved flere anledninger benyttet flere ulike rekrutteringsbyråer ved ansettelser. Vår opplevelse av samarbeidet med HumanHit as er bare positivt. Hele rekrutteringsprosessen og ikke minst resultatet er vi svært godt fornøyd med.»

Last ned referansebrev

Dagfinn Kalheim – Administrerende direktør

Q-matic Norway

«Vi benyttet HumanHit ved ansettelse av Office Manager for vårt Oslo-kontor. De kom raskt opp med flere aktuelle kandidater som vi møtte og vurderte. Det var ryddighet i hele prosessen, og vi fikk god veiledning til å gjøre det rette valget. Det var naturlig for oss å kontakte HumanHit igjen ved neste rekruttering av Servicetekniker i januar 2011. Igjen fikk vi en god kandidat ansatt. Jeg opplever HumanHit som en personlig og fleksibel bemanningsleverandør.»

Ola Stenersen – Country Manager

Eltek

«HumanHit har skaffet Eltek noen av de dyktigste ressurspersonene i Norge innen kraftelektronikk. Dette har medvirket til at Eltek Valere i dag er teknologi-ledende innen sitt fagfelt i verden.»

Reidar Hagen – CTO